Reflectie

Intervisie

Momenteel zijn er 3 intervisiegroepen. De groepen bestaan uit vaktherapeuten uit de 5 disciplines (gemengd): dans, drama, PMT, muziek en beeldend. Ook zijn kindertherapeuten en de therapeuten die met adolescenten of volwassenen in deze gemengde groepen opgenomen.

Heb je belangstelling en nog behoefte aan deelname aan 1 van deze 3 groepen: wees welkom!
Je kunt je hier aanmelden

 

 

Supervisie

Deze 2 supervisoren hebben zich beschikbaar gesteld rechtstreeks via deze website:

Pauline Fellinger
Pauline is docent bij de PMT-opleiding aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.
Zij is eigenaar van Praktijk Fellinger en geregistreerd supervisor vaktherapie.
Daarnaast werkt Pauline als docent bij het RINO in Amsterdam en het ITON in Haarlem.

‘Al deze diverse werkzaamheden zijn als vanzelf op mijn pad gekomen.
Ik stippel voor de grote route in mijn leven niet zoveel paden uit, maar als ik iets tegenkom wat me ‘pakt’ dan verdiep ik me met veel interesse in alle achtergronden en mogelijkheden die ik vinden kan.

Zo kwamen in 2015 (veelal Syrische) vluchtelingen mannen op mijn pad, omdat ze tijdelijk werden gehuisvest in de IJsselhallen van Zwolle.
Ik was begaan met ze en begon een project om ze te laten sporten en bewegen bij ons op school. Ik bood ze met tientallen collega’s en studenten op die manier ‘covert PMT’.
Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder, ervaringen en verhalen rijker en hebben we veel expertise opgedaan die we geïmplementeerd hebben in de opleiding en binnen ons stage model.’

Deze kennis en kunde deelt Pauline op de opleiding binnen supervisie en bij het netwerk voor KNNK binnen intervisie.
Belangstelling? Mail Pauline

 

Maurits Uijting
Maurits is sinds 2003 werkzaam als supervisor in zijn eigen praktijk en op de opleiding Psychomotorische Therapie op Windesheim te Zwolle.

‘Ik ben redelijk direct, maar met humor. Veel wat er al gedacht wordt heeft het laatste stapje van ‘uitspreken’ nodig en daar nodig ik toe uit. Mijn grootste uitdaging is om supervisanten zelf na te laten denken over hun mogelijkheden in het aanpakken van problemen of vragen die ze in de praktijk tegen komen. Hen meenemen in een meer overstijgende (drone) blik en vooral ook naar kwaliteiten leren kijken zie ik als een must om ook de valkuilen onder ogen te kunnen zien.’

Maurits is (ook) coördinator deeltijdopleiding / Calo, Hogeschool Windesheim.
Belangstelling? Bel Maurits: 088-4699344 of 06-36035132